Nedelja u kojoj je i ona imala katastrofalne kombinacije: Stil Olivije Palermo sa Fashion Week izdanja

Tri promašaja, četiri pun pogodak i tri ok, to je rezime svih Olivijinih izdanja koje smo videli za vreme dešavanja FW karavana.

Olivia da pogreši, i to tri puta?!

Znamo, i mi nismo mogli da poverujemo da će se to ikada desiti i bili smo vrlo zatečeni, ali da i najbolji greše dokazala je trendseterka. Jedna od najbolje odevenih dama sveta, posebno u segmentu mix and match stila, uspela je tokom Fashion Weeka da pokaže nekoliko katastrofalnih kombinacija, s tim da i one ocenjene kao "pun pogodak" ili "ok" nisu bile na nivou Njujorčanke koja je do sada mahom bila u top 3 street style zvezde sa FW reporta i uvek lejdi za primer.

Da je animal print, maksimalizam i logomanija, pa i eksplozija boja i najrazličitijih trendova zbunila sve zvezde svedoči možda i opšti utisak nakon pregleda svih street style uzveštaja, a to je da je većina omanula. Jedino pri izboru detalja zvezde i ikone su briljirale, i to posebno na ulicama Londona, ali odeća je bila kriminalna.

I to najviše u Parizu koji kao da je "probudio" sav loš ukus za modu kod većine.

Ali vratimo se na Palermo.   

Njujork

U Velikoj jabuci Olivia je bila još i dobra. Dve slične kombinacije bazirale su se na romantičnoj bluzi preko koje je Palermo obukla neki statement komad. Prvi put u pitanju je bio par čipkana, bež bluza sa rolkom + midi kombinezon u dulek boji. 

Drugi put crnu prozirnu bluzu sa zvonastim rukavima, zatvorenog dekoltea street style zvezde je nadogradila sa slip haljinom u beličastoj osnovi sa diskretnim i vrlo apstraktnim motivom listića i grančica. U oba puta obuća je privukla pažnju te pokazala koliko Palermo voli i ceni kvalitetan i efektan komad čizmica.

Treći put Olivia je bila u casual i sporty izdanju koje je naišlo na dobre reakcije, shodno činjenici da se svima učinila krajnje opušteno i bez želje da se istakne, već samo da uživa. Sva ova tri izdanja ocenili smo kao "pun pogodak". 

 

I tu je krenuo blagi sunovrat...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin