Za velike zvezde nema odmora kada je u pitanju stilizovanje. One i kada putuju, bez obzira na tendenciju da to bude praktična garderoba, uvek imaju na umu da ta kombinacija mora da bude i fashion-yes-yes! 

U protivnom sledi rafalna paljba svih modnih kritičara.

Grešaka je uvek bilo, ali kod sledećih dama izgleda da su šanse za grešku svedene na minumum. Zapravo, gotovo da ih i nema.

Kraljica broj 1: Bella Hadid

Najpopularnija manekenka na svetu Bella Hadid prikazala nam je jedan vrlo sveden outfit. Lagani kardigan aktraktivno zakopčan samo jednim dugmetom i pocepan jeans poznata manekenka je finiširala čizmama sa debelim đonom koje su u fokusu predstojeće sezone. Akcenat kod ovog stajlinga je u kaišu od animal printa koji se pokazao kao najdominantniji dezen.

Pogledajte na sledećoj stranici koga još smatramo kraljicama airport stila...

PageBreak

Kraljica broj 2: Victorica Beckham

Njena najcitiranija izreka je upravo: "Aerodrom je moja modna pista".

Victoria Beckham veoma prepoznatljivog stila, uvek izgleda briljantno u svakom trenutku pa i na svetskim aerodromima. Definitivno omiljena odevna kombinacija gospođe Beckham podrazumeva dugačke široke pantalone koje se vuku po podu, košulju, sako ili trench kapu. Nezaobilazan aksesoar su velike naočare koje Posh ne skida dok samouvereno korači kroz gejtove.

Kraljica broj 3: Emily Ratajkowski

Ratajkowski je pokazala kako jedan elegantan sako može da dobije sasvim drugačiju notu. Stajling sačinjen od sakoa dužeg kroja, koji je apsolutni IT komad ove i sledeće sezone, ukombinovan sa čuvenom malom haljinom i akcentom na belim sportskim patikama učinio je da Emily izgleda veoma stylish i atraktivno u isto vreme.

Tekst: Igor Jagić 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/