Ove jeseni moda je u znaku Victorije Beckham koja je za jubilej i deset godina od kada je na fashion sceni snimila Vogue naslovnicu, ponovo se slikala u masivnoj šoping torbi, po ugledu na sopstveni čuveni snimak sa Marc Jacobsom  i vratila ceo svoj modni karavan u rodnu Englesku.

Naime, Vicky je posle godina i godina prikazivanja sopstvenih kolekcija na NYFW konačno odlučila da je ovaj jubilej pravi trenutak da se vrati na LFW gde je juče prikazala svoju najnoviju kolekciju za sezonu ss19, koja je naišla na sjajne reakcije. Svedena kolekcija vrlo izdužene siluete, pročišćenog kroja sa statement a opet lepršavim i asimetričnim komadima u jarkim bojama poput zlatnih pantalona i prugastih pulovera odevenih preko krem haljina, podsetila je mnoge na najbolje momente Roksande Ilinčić i brenda Celine.

Za party koji je organizovao britanski Vogue a koji je usledio nakon revije u Marks Clubu u londonskom Mayfairu, Vicky je izgledala senzacionalno!

U pratnji supruga Davida i sina Brooklyna, dizajnerka se pojavila odevena u belu majicu i ležeran beli sako. Zvezda njenog izdanja bile su uzane, disko zlatne pantalone sa sitnim šlicem u prednjem delu, pri dnu nogavica. Tekstura pantalona najviše je podsećala na uljanu sliku od zlata sa apstraktnim tufnicama u zelenim, crvenim i plavim bojama koje su se presijavale i treperile pri hodu.

Crne salonke i razbarušena, blago prelomljena bob frizura zaokružili su ovaj glamurozan look iz njene ss19 kolekcije.

Ovom izdanju prethodile su dve sjajne business varijante koje vas čekaju na sledećoj stranici... 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/