Bossy od 9 do 5: Victoria Beckham pokazala kako da svom klasičnom poslovnom izdanju date taj "posh" momenat

Foto: Profimedia

Njen poslovni dress code demonstrira fantastičan spoj trend komada i elegantnog stila. Iskreno, manje nismo ni očekivali od gospođe Beckham...

Posetu prestižnoj londonskoj galeriji Thaddaeus Ropac, Vicky je upriličila jednim savršenim izdanjem, inspirativnim za poslovne prilike, a namenjenom damama od instančanog modnog ukusa. 

Savršeno skrojen komplet sive boje, spoj je klasike i modernih fashion tendencija. Drugim rečima, ravne pantalone na ivicu sa džepovima nadograđene su trendi sakoom, šireg kroja sa skrivenim kopčanjem i kragnom koja se veže. Stilizovan tako da je levi deo pušten da pada, a desni blago upasan u pantalone, ovaj sako je izgledao na Victoriji kao najsavršeniji komad koji je prošetala u poslednjih nekoliko meseci.

Ovaj više nego zanimljiv duo Vicky je naglasila jednostavnim cipelama na štiklu, kao i torbom u braon boji. I dalje u svom maniru, sakrila je pogled iza oversize naočara i nude šminkom osvežila lice. 

Ako nas pitate, ovakav dress code je uvod u novu dimenziju poslovnog oblačenja, jer jednostavnom formulom objašnjava da bela košulja crni sako i pantalone imaju savršenu zamenu! 

Na sledećoj stranici pogledajte kako je izgledala Victoria Beckham. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...