Svako ko kaže da nije gledao ili da ne voli kultnu seriju „Seks i grad” verovatno pomalo laže. 

Ma koliko puta da je gledamo, uvek nađemo neki novi zanimljiv detalj, repliku ili drugačiji ugao gledanja, te se naše mišljenje o istoj stalno menja. No, jedna stvar je sigurna: ova serija je prava inspiracija za sve ljubitelje mode i stila.

Bilo da preferirate suptilnost i ženstvenost Charlot, smelost i seksepil Samante, lucidnost i opuštenost Mirande, ili pak Carrie originalnost i sofisticiranost, ove četiri dame sigurno su vas svojim odevanjem često podstakle da i same eksperimentišete modom i sopstvenim stilom odevanja.

A kada je bolji trenutak da govorimo o jesenjem odevanju i osvežavanju garderobera ako ne na pragu septembra?! Stoga, pažljivo čitajte savete modnih stručnjaka koji slede kako biste spremno dočekale ovogodišnju jesenju sezonu.

#Udobne jakne

Luksuzni bred Louis Vuitton predlažu jakne od jagnjeće kože sa dodatkom mekog krzna. Njihovi modeli inspirisani su kaubojskim stilom i estetikom ’60-ih.

#Poslovni komadi muškog kroja

Miranda je oduvek bila oličenje uspešne poslovne žene, te bi se njen stil savršeno uklopio u ovosezonske trendove. Komadi muškog kroja biće potpuni imperativ u mesecima koji dolaze.

#Lažno krzno

Dizajneri kao što su Ralph Lauren, Stella McCartney i Gucci ove sezone u prvi plan ističu modele od veštačkog krzna. Raskošne bunde poput ove koju nosi Keri, očigledno ćemo često viđati u mesecima koji dolaze.

#Kape

NO. 1 aksesaor jeseni su šik kape! Iz svog ormara izvadite vintidž kape i oplemenite svoje outfite. 

#Kompleti

Ovog puta birajte u svetlo žutoj boji, posebno ako planirate da ga nosite u poslovnom okruženju. 

Izvor: Citymagazine/Elle

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/