Odevna kombinacija u beloj boji apsolutni je favorit kada govorimo u vreloj letnjoj sezoni, a to najbolje zna Olivia Palermo! Naravno još važnija stavka koja pored boje određuje uspešnost vašeg stajlinga jeste i materijal od kog je garderoba sašivena.

Iako živimo u eri “super fast” proizvodnje i konstantnih promena u trendovima, gde više nije toliko važno šta nosimo već čiji potpis stoji na etiketi iza našeg vrata, valjalo bi se odupreti tendenciji da kupujemo komade koji su "one season" roka, i da se više fokusiramo na šoping modela koje ćemo nositi duže od jedne sezoen.

Planetarno popularna blogerka Olivia Palermo pokazala je kako pametno odabrati kombinaciju koja može da odgovori na pitanja udobnosti, kvaliteta i fashion-yes-yes odrednice.

U moru vrlo eklektičnih trendova koji su aktuelni ovog leta a i predstojeće jeseni, Olivia je odabrala svedenu monohromatsku kombinaciju za svaki dan.

Pritom, za ovakav idealan dnevno-poslovni outfit, budžet ne mora biti nužno visok.

Dobro ukrojena haljina ili majica domaće ili strane proizvodnje uparena sa suknjom koja po sebi ima etno motive, vrlo aktuelne ove sezone, može se kupiti po vrlo pristupačnim cenama u buticima low street i high street brendova širom sveta. 

Stajling možete upotpuniti sandalama na štiklu ili baletankama. Budući da dominira bela boja, osveženje u koloritu može doći u formi bilo koje boje.

Savet: bež (nude) zemljani tonovi u igri sa belom, TRES TRES ultimativni CHIC!

Nasuprot nje, vlasnica najlepšeg osmeha na svetu Julia Roberts pokazala nam je kako zavodljiva mala lepršava haljinica može dobiti totalno drugačiji tvist, tako što će se nositi uz japanke.

Julia je u fokus stavila kožni kaiš kojim je istakla struk. 

Biti poznavalac trenda vrlo je društveno prihvatljivo i COOL, ali pokušajte da trendove prilagodite sebi! To je mala tajna velikih majstora STILA, u ovom slučaju jednog modnog influensera i omiljene nam Zgodne žene.

Tekst: Igor Jagić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/