Iako se Anna Wintour nalazi na čelu prestižnog magazina „Vogue”, koji iz meseca u mesec predstavlja nove trendove u svetu mode, lepote i životnog stila, to je ne sprečava da se u svom odevanju drži oprobane i sigurne modne formule koja uvek daje odlične rezultate. 

Ona je dama koja na Nedelju mode nosi svega jedan par sandala, i jedina osoba za koju je lako predvideti šta će obući za Met Galu, jer koja god da je tema u pitanju njen je izbor uvek i samo Chanel.

Ikona stila i nepogrešivi stručnjak za modu oslanja se na moćan trio u sastavu: Manolo Blahnik sandale, koje rado nosi još od 2011, haljina jarkih boja cvetnog dezena i masivna ogrlica od raznobojnog kamenja, koja je njen zaštitni znak gotovo jednako kao i čuvene crne naočare za sunce od kojih se ne odvaja.

Zahvaljujući ovim ključnim komadima koje lako kombinuje u raznim varijantama, Anna ne samo da nema dilemu šta da obuče za važne događaje, već tako ostaje dosledna svom prepoznatljivom stilu.

Takvim pristupom modi, ona ostavlja malo prostora za improvizaciju, ali su, sa druge strane, greške u odabiru kombinacije svedene na minimum.

Na sledećoj strani pogledajte kako Anna Wintour kombinuje svoje omiljene letnje komade i aksesoare, i učite od najbolje. 

PageBreak

Izvor: citymagazine

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/