Iako obožavamo profile Camile Coelho ili Jeanne Damas koje već godinama inspirišu svojim stilom, osećajem za modu i aksesoare cure širom sveta, u daljem nastavku predstavljamo vam devojke koje se veoma ističu na Instagramu. 

Nove fashion tendencije na jednoj od najpopularnijih mreža pomerile su fokus sa pukog odevanja i oblačenja, i istakle IT ličnosti sa stavovima - aktivistkinje, zatim devojke koje smelo eksperimentišu sa različitim modnim epohama, kao i ljubiteljke raznobojnog nakita čiji feed u trenu popravlja raspoloženje. 

Blance Miró Scrimieri, Maxim Magnus, kao i Arpane Rayamajhi plene različitim odevnim senzibilitetom, smelo se igraju sa trendi komadima, prikazuju zanimljive predele i demonstriraju street style novitete. 

Na sledećoj stranici otkrivamo 5 novih influenserki koje osvajaju svojim odvažnim stilom i po malo romantičnom atmosferom koja vlada u njihovim fotografijama: 

PageBreak

Blanca Miró Scrimieri

Maxim Magnus

Mari Giudicelli

Arpana Rayamajhi

Candella Pelizza

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/