Catwalk kraljica u Kanu: Naomi Campbell u prugastom kombinezonu i piton salonkama demonstrirala lagani glamur

foto: Profimedia

Jedan bossy, ali vrlo light momenat kome je najbliža definicija lagani glamur.

Kada malo bolje razmislimo, nekako od svih manekenki iz čuvene ere supermodela koja je vladala pistama tokom devedesetih, danas najviše pišemo o Cindy i Naomi, što može da znači samo dve stvari: ove devojke i dalje su u fokusu pažnje i najviše rade, ili prosto njih dve najviše volimo.

Verujte u koju god opciju, ali evidentno je da su Naomi i Cindy i dalje prisutne puno u medijima, te da su čest izbor za voditelja i domaćina neke večeri, za otvaranje ili zatvaranje specijalnih jubileja, povratničkih i najjačih revija. To se posebno odnosi na vretenastu Britanku.

Naomi je prilično zaposlena i tokom leta. Prošli mesec je primila nagradu za Ikonu mode od strane CFDA, vodila humanitarnu reviju Fashion for Relief u Kanu, a pre samo nekoliko dana zajedno sa Monicom Bellucci bila specijalan gost na reviji muške kolekcije Dolce i Gabbane.

Juče smo je takođe primetili u Kanu gde je održan međunarodni festival kreativne industrije "Cannes Lions" na kom je Naomi bila jedan od učesnika priče o digitanim inicijativama.

Za ovu priliku Campbell je izabrala jednostavnu kombinaciju koja se bazirala na prugastom kombinezonu i metalik salonkama od piton kože sa diskretnom kićankom od crne kože na peti.

Pogledajte na sledećoj stranici kakvu kombinaciju je Naomi izabrala za sam dolazak u Kan:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...