Na listi naših omiljenih blogerki, trendseterki i Instagram cura nalazi se i AnneLaure Mais, Parižanka čiji ormar obožavamo, a svakodnevne kombinacije redovno pratimo na njenom Instagram profilu @adenorah.

Na ulicama predivnog Pariza ili na putovanjima u pitoresknim francuskim i italijanskim gradovima, AnneLaure uvek izgleda besprekorno. Iza njenog modnog stila s dozom pariskog chica nalazi se spoj najnovijih trendova, elegantnih klasika i omiljenih ležernih komada uz pomoć kojih svaku kombinaciju transformiše u ležerno, ali još uvek sofisticirano i ženstveno izdanje – trik koji se krije iza toliko poželjnog i prepoznatljivog francuskog stila.

Poslednjih dana, AnneLaure je iskoristila letnje temperature kako bi iz svog ormara izvukla letnje modne favorite, osvežila ih s nekoliko novih odevnih komada i modnih trendova i stvorila divne letnje kombinacije koje bismo i sami rado nosili. Iako vrlo efektne i besprekorno sređene s dozom opuštenosti, kombinacije popularne blogerke i dizajnerke izvor su inspiracije koju ćete lako prilagoditi svom ormaru i stilu.

Osim najboljih modela s high end i high street scene, AnneLaure često nosi i komade iz prve kolekcija svog modnog brenda Musier Paris.

Od jednostavnih topića s tankim naramenicama i farmericama kao savršenog basic klasika za dnevne kombinacije preko romantičnih haljina i suknji, pantalona zvonastog kroja i retro kombinezona do nekoliko večernjih modela s naglašenom dozom seksepila, u letnjoj garderobi popularne Parižanke nalazi se sve što vam zapravo treba kako bi kreirali bezbroj različitih kombinacija i izgledali kao s pariskih ulica.

U nastavku vam donosimo odlične ideje iz ormara naša omiljene francuske it devojke.

Preuzeto sa portala Journal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/