Španski kraljevski par ugostio je početkom juna ukrajinskog predsednika i njegovu suprugu u Madridu i iako je poseta bila zvanična, kraljica Letizia je u svom maniru uspela da formalnosti ipak stavi u drugi plan. 

Njeno veličanstvo je briljiralo u ženstvenoj, letnjoj kombinaciji dostojnoj poslovne prilike, ali sa tim lejdi šarmom po kome je simpatična brineta prepoznatljiva. Ni ovog puta, Letizia nije odustala od lokalnih dizajnera, koje svakim svojim pojavljivanjem maksimalno podržava i tako na pravi način promoviše brendove koji dolaze iz njene zemlje.

Teget, slip majicu kratkih rukava Letizia je uparila sa Adolfo Dominguez midi suknjom, bele osnove sa cvetnim motivima. Kombinacija je dobila još više na značaju, zahvaljujući kaišem koji je maksimalno istakao njenu vitku figuru. 

Takođe, ceo izgled je oplemenjem nežnim detaljima kao što su diskretne Bvlgari, svetloplave viseće minđuše i girlish salonke španskog brenda Magrit.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/