Lady Gaga opet oduševljava: Pop diva za samo 24 časa promenila tri fantastične retro kombinacije!

 

Zanimljivi, po malo i konzervativni komplet čiju bazu čini midi suknja sa dužim sakoom potpisuje dizajner Calvin Luo. Žuto- siva karo igra boja je ublažena crnim salonkama i crnom tašnicom koju je pevačica nosila u ruci, dok je vintidž naočarima, kao filmska diva, skrivala pogled!

Stilska drama se nastavila filmskom inspiracijom, u vidu bele Valentino haljine, veoma slične onoj koju je nosila Marilyn Monroe u filmu The Seven Year Itch. U Gaginom izvođenju gornji deo kreacije je na preklop, sa dubljim dekolteom dok je suknja osmišljena od višeslojnog tila. Aksesoare koje je nosila par sati ranije, Gaga je ovde zadržala u potpunosti. 

Za večernji izlazak, zaista nismo ni očekivali da će kraljica drame izabrati umereni outfit.  

Crvena ultra mini haljina na tanke bretele, crne rukavice, visoke crne salonke i crna tašna! Veoma jak koloristički kontrast doživeo je svoj vrhunac zahvaljujući dramatičnom ogrtaču od tila i čipke koji je dao tu scensku, kostimografsku notu. Ovu modnu "režiju" potpisuje Christian Siriano. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...