Bivša glumica Meghan Markle i buduća supruga princa Harrya, do sada je uveliko briljirala u svojim svedenim i najčešće jednobojnim outfitima, koji odišu gracioznošću i safisticiranošću. Ipak, primetili smo da to nikako ne znači da u njenom ormaru nema mesta za ležerne komade, a pri tome posebno mislimo na farmerice.

Teksas garderobu ne viđemo često na članovima kraljevske porodice, ali Meghan je već uspela nekoliko puta da ih ponese i za kratko vreme postane street inspiracija. 

Markle je, kako piše strana štampa, veliki ljubitelj denim brendova Mother i Hiut Denima, a za njihov jeans odvaja u proseku 180 funti. 

Njene opuštenije kombinacije su za svaku pohvalu, jer u svaki stajling uspeva da ubaci dozu damskog, pa čak bila to odeća koju izabere i ona najjednostavnija - farmerice i bela košulja. Među najomiljenijim svakako su skinny sa iscepanim delom i crne zvoncare koje je nosila nekoliko puta.

Crne klasične farmerice postaju šik, ako se kombinuju sa efektnom jaknom i šalom od kašmira, upravo kako je to Meghan uradila. 

Još jedna varijanta crnog jeansa nadograđena je maslinasto zelenim mantilom, a celokupan look je idealan za proleće!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/