Spektakularne i usklađene: Kako su kraljica Rania i kraljica Maxima vratile fokus na damski izgled


Poštovanje kulturnoj insituciji kraljice su izrazile prelepim kombinacijama visoke elegancije i instančane sofisticiranosti.

Jordanska kraljica je izabrala dugi, svetloplavi, Salvatore Ferragamo kaput sa dvorednim kopčanjem. Efektan kreatorski komad od kašmira, Rania je upotunila belom svilenom maramom koju je stavila oko vrata, dok je u ruci držla Fendi torbu.

Svoj veličanstveni, poznozimski look lepa brineta je finiširala plišanim salonkama sivkaste nijanse. U njenoj kombinaciji nema pretencioznosti ili eksperimentisanja, već samo stilske tačnosti ostvarene efektnim komadima.  

A post shared by Queen Máxima (@maximaqueen) on Mar 20, 2018 at 12:18pm PDT

A post shared by @hmqueenmaxima on Mar 20, 2018 at 11:12am PDT

A post shared by Ètiquette (@lady_etiquette_) on Mar 21, 2018 at 12:34am PDT

Njena prijateljica plave krvi opredelila se za nesvakidašnji ogrtač sa prorezom za ruke u boji karamel nijanse, i kaišem koji u isto vreme daju notu ženstvenosti, a pri tome ne narušava formu. Prelepa Maxima je uskladila kašmirski komad sa braon salonkama i rukavicama u istoj boji dok je asimetričnim šeširom oboda u vis, finiširala svoj do perfekcije zamišljem izgled. 

Kada ih pogledamo ovako zajedno, možemo odmah da uočimo par modnih normativa kojih se pridržavaju dame od instančanog ukusa u svakom pogledu!

Njihov pristup modi bazira se na negovanju ženstvenih kombinacija, nežnog stila i podsećanja da za moćan izgled primarno sve dame bi trebalo da se oslone na suptilne, ladylike krojeve, umerenost i po vrh svega eleganciju koja nikada neće izaći iz mode. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin