Šest pravila stila koje svako može da nauči sa Instagram profila Gigi Hadid

Foto: Profimedia

Gigi ima 40 miliona pratilaca na Instagramu koji verno prate šta nosi jedna od najpopularnijih manekenki današnjice. To znaju i najjači modni brendovi koji lepoj Gigi nude milionske ugovore za promociju na njenom profilu.

Gigi Hadid (22) je u modeling poslu od 2011. godine, i pripada novom talasu modela zajedno sa sestrom Bellom i najboljom drugaricom Kendall Jenner, koje su izgradile svoj imidž preko socijalnih mreža na kojim devojke imaju višemilionske pratilace.

Simpatična plavuša svojim modnim sledbenicima daje uvid u svoj svakodnevni život - od toga kako provodi vreme sa dečkom Zaynom Malikom, preko fotografija u fantastičnim outfitima, pa do prikaza života modela tokom Fashion Week izdanja.  

Ipak nama su najzanimljivije lekcije stila mlade gospođice Hadid.

U nastavku pogledajte modna pravila koja možemo lako da naučimo od Insta-Girl:

1. Naočare

Obe sestre Hadid su veliki fanovi naočara, a ono što smo posebno primetili i što je style karakteristika Gigi su transparentne naočare, koje pomažu da outfit dobije jednu retro notu. 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Oct 8, 2017 at 9:17am PDT

2. Nakit je njeno oružje 

Mislite da ponekad preterujete sa aksesoarima? Uprkos što je dizajnerka Coco Chanel rekla "pre nego što izađeš iz kuće, pogledaj se i skini sa sebe bar jednu stvar" u slučaju Gigi, previše nakita može da bude šik!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Nov 28, 2017 at 11:39am PST

3. Šminka mora da bude zabavna

Uvek je zanimljivo da eksperimentišemo sa bojama. I zato izađite iz svoje komfort zone i slobodno upotrebite jaču paletu senki ili pink karmin!

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Sep 3, 2017 at 8:40am PDT

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin