Devet jednostavnih saveta koji će vam pomoći da pronađete lični stil

5. Odeća koju ne nosite

U ormaru sigurno postoji neki džemper ili suknja koju izbegavate u širokom krugu i koju već godinama ne nosite. Najkraći savet - rešite se komada koji vam zauzima prostor, poklonite ga ili donirajte. 

A post shared by S T Y L E S T A L K E R (@stylestalker) on Jun 16, 2017 at 11:52am PDT

6. Boje

Pronalazak adekvatnih boja koje će da dominiraja u vašem ormaru jedan je od većih izazova - lako možemo da upadnemo u zamke tipa da preplavimo ormar crnom ili sivom bojom ili da odemo u kolor katastrofu, bitno je svoj ormar prošarati nekom bojom. Insistirajte na bojama koje volite i uživate u njima. 

7. Ikone stila

Ko su vaše ikone stila? Možda poznate holivudske dive ili evropske pevačice? Ili je to vaša mama ili tetka? Bitno je da ih imate na umu prilikom kupovine garderobe i kombinovanja. 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on Aug 21, 2017 at 8:35am PDT

8.  Organizacija

Ključ za oblikovanje ličnog stila je organizovan garderober. Prema ekspertima za modu, idealno je da imate oko 50-ak komada u svom ormaru.

9. Uniformisanost

Nećemo da bežimo od ove pojave - Anna Wintur na FW izdanjima skoro uvek nosi kostim od tvida i Manolo sandale, Lucy Williams je često u jeansu, a Phoebe Philo je stalno u rolkama i Stan Smiths patikama. Uniformisanost nam često daje jasan stav o tome šta nam prija. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/

‹ Prethodna 2 / 2 

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...