Britanska kreatorka ovih dana boravila je u Parizu gde je zajedno sa suprugom i sinom Brooklynom prisustvovala reviji Louis Vuittona na kojoj se Kim Jones oprostio od slavne francuske kuće. U pauzi Vicky je posetila Madrid na poziv španskog Vogue izdanja čiju februarsku naslovnicu i glavni editorijal krasi upravo ona.

Victoria je u svom stilu uspela da fokus kompletne španske javnosti prebaci na sebe i svoju kratku, ali vrlo primećenu posetu.

Dok je za svečanu galu izabrala crvenu midi haljinu zatvorenog dekoltea uparenu s ljubičastim salonkama, nas je daleko više impresionirala njena off-duty kombinacija u kojoj se pojavila sutradan na izlazu iz madridskog hotela u kom je boravila tokom ove kratke posete španskoj prestonici.

Pogledajte na sledećoj stranici fenomenalno off-duty izdanje britanske kreatorke:

PageBreak

Beckham se na izlazu iz hotela pojavila u teget rolci koju je uparila sa midi lepršavom suknjom A kroja u belo-crvenom cvetnom, krupnom printu.

Dezen ali i izbor boja mnoge je posetio na velike dezenirane svilene marame. Kompletan look Victoria je nadogradila u svom stilu sa punđom, naočarama, teget torbom i kožnim bordo polunabranim čizmama od kojih se ne odvaja.

Nakon prilično masculine mode koju je demonstrirala na LV reviji, Vicky se vratila svom omiljenom duo: suknji i rolci.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/