Njujork je juče prekrio beli prekrivač zahvaljujući obilnim snežnim padavinama. Srećom oluja je zaobišla Veliku jabuku, ali opet uslovi su bili za duboke čizme, pufnaste zimske jakne, slojeve i slojeve odeće. To se ipak nije odnosilo na lepu Catherine Zetu-Jones, suprugu Michael Douglasa koja je za gostovanje u emisiji Good Morning America, izabrala statement kaput italijanske kuće Gucci.

Ovaj krajnje neobičan i glamurozan kaput u teget-crvenoj kombinaciji bio je dovoljna atrakcija za sve prolaznike koji nisu mogli a da ne primete sjajan look filmske dive koja je poznata kao kolekcionar vintage i dizajnerskih upečatljivih komada.

Catherine koja je na Good Morning America došla ne bi li se suočila sa optužbama na račun surpuga, holivudskog glumca kog je optužila bivša radnica za seksualno uznemiravanje od novinara se sakrila iza tamnih naočara. 

Njena duga valovita kestenjastocrna kosa padala je slobodno preko ramena, dok je pažnju privukao i model klasičnih a opet večnih dubokih čizama od antilopa sa blok petom u crnoj boji.

Ipak zvezda izdanja je bio savršen kaput u modroplavoj boji sa crvenim trakastim detaljima u predelu struka, bokova i rukava, s posebno istaknutom mašnom koju je krasila kristalna, ovalna ukrasna šnala. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/