Među najbolje odevenim od starih, poznatih lica bila je definitivno Nicole Kidman, koja i ove godine nije odustala od ljubavi prema shiny, metalik kreacijama. Tu je bila i avangardna "banda" predvođena sa Solange i Zoe Kravitz.

Eleganciju nam je pružila Emma Stone, vintage-vamp Ruth Negga, dok smo od novih lica videli fenomenalnu Zendayu koja je posebno poslednjih nekoliko meseci blistala. Naravno, ne smemo da zaboravimo ni Diane Kruger i Victoriju Beckham, dame koje iz godine u godinu samo potvrđuju svoj status najstilizovanih dama. 

Pogledajte u nastavku 10 dama koje su svojim stilskim izdanjima zasenile sve ostale:

Ruth Negga

Zvezda filma Loving u 2017. godini nosila je Valentino, Chanel i Louis Vuitton kreacije, uvek birala boje i glamur s vintage notom. Maksi haljine su bile njen prvi pik, kao i kroj koji prati figuru i blago se širi od struka u sitnim, ženstvenim faltama. Beauty je uvek bio na nivou i vrlo glamurozan. Nakita skoro da nije ni bilo, jer fokus je uvek bio na statement haljinama koje su same imale sopstvene chic momente u vidu perlica, bisera, kristala, čipke i satena.

Zoe Kravitz

Ćerka slavnog muzičara i zvezda serije Big Little Lies briljirala je ove godine u smelim, odvažnim izdanjima na crvenom tepihu. Vrlo autentična i neobična Zoe se igrala krojevima, teksturama i dužinama birajući kreacije Armania, Diora i Oscara de la Rente. Njenim kombinacijama sjajan dodatan je bila njena frizura ali i česta promena boje: prešla je iz kluba brineta u klub plavuša pa i u klub crnki gde se najduže zadržala.

Solange

Mlađa sestra Beyonce spada u one dame koje imaju vrlo specifičan stil, prilično futurističan, funky i avangardan. Solange zato voli i ne tako popularne i komercijalne brendove pa je viđamo u relativno nepoznatom Tigra Tigra brendu, ali i Jean Paul Gaultieru, Helmut Langu i Thom Browne modelima.

Emma Stone

Ovo je glumica koja riskira, poigrava se s modom i uvek izgleda kao diva iz stare epohe Holivuda. Oskarovka je fan Louisa Vuittona, Givenchya a posebno neobičnih tekstura i vrlo asimetričnih krojeva. 

Zendaya

Ako postoji jedna reč kojom bismo mogli da opišemo Zendayju, to bi bila ova: disko! 21-godišnja zvezda društvenih mreža i filmskog sveta uspela je da transformiše svoju Disney princezu u funky superstar zvezdu crvenog tepiha. Krasi je kosa u stilu 70-ih, blještava odela i omaž stilovima ljudi kojima se divi od Michael Jacksona preko Diane Ross do David Bowiea.

Pogledajte preostale dame na sledećoj stranici:

PageBreak

Nicole Kidman

Australijska diva zna koji kroj ističe njenu sjajnu figuru, i koje boje treba da bira. Upravo zato se drži proverene formule odevanja: zatvoren dekolte ili visoki okovrtanik, istaknut struk i šljokice. Naravno, najviše bira modele Alexandera McQueena, Diora, Guccia i Alessandre Rich.

Victoria Beckham

Britanska kreatorka uspela je da klasiku podigne na viši nivo birajući sopstvene modele. Ove godine se oslobodila i te crne palete opredelivši se pre za boje, od jarke narandžaste, preko zagasito zelene do otmene bordo i žućkastih nijansi. Najviše smo je voleli u kombinaciji: rolka + suknja sa faltama + kaput + duboke nabrane čizme.

Diane Kruger 

Nemačka lepotica već neko vreme zajedno sa Siennom ima konstantu u sjajnim izdanjima. To se posebno odnosi na njena izdanja koja su rezervisana za promo turneje određenih filmova. Ove godine oduševila je sve kada se u Pradinoj haljini pojavila na Kanskom festivalu izgledajući kao Disney princeza.

Melania Trump 

Iako su mnogi portali prednost dali prvoj dami Francuske, mi tu grešku nećemo da ponovimo! Ubedljivo najbolje odevena prva dame bila je Melania Trump koja je tokom godine bar sa 50 izdanja uspela da bude glavna vest u svim medijima. Njene besprekorne kombinacije bilo da je Saint Laurent odelo, Altuzarrina suknja ili Delpozo haljina, lepa Slovenka je briljirala.  

Španska kraljica Letizia

Oprostiće nam Kate, a i Rania, ali najbolje odevena plemkinja u 2017. bila je španska kraljica. Letizia se oslobodila i pokazala neverovatno stilsko umeće i odvažnost da ponese mini i kožu na jedan seksi način, ali bez trunke vulgarnosti. Njena dominacija dostigla je vrhunac pre nekoliko dana kada je u stilu street style zvezde ponela duboke crvene čizme, crveni kaput i crnu rolku.    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/