Pored toga što im je svima zajednička crta talenat, tu je još jedna vrlo značajna stavka koja ove devojke stavlja u fokus javnosti, a to je naravno osećaj za stil.

Od nekih na ovoj listi to je bilo i očekivano, s obzirom na godine i izgled, dok su druge zaosta pravo iznenađenje, a po svoj prilici tek će nas iznenađivati.

Pom Klementieff

Mlada francuska glumica koja se za sada "stidljivo" pojavljuje u naslovima zanimljivih blokbastera kao što su Guardians of the Galaxy Vol. 2 i Avengers: Infinity War, nije prošla nezapaženo na crvenom tepihu. Sa opravdanim razlogom.

Pored toga što izgleda prilično netipično: ima koreanske, francuske i ruske korene, 30-godišnja zvezda u usponu poseduje i jedinstven stajling. Na svakoj njenoj odevnoj kombinaciji vidljiv je uticaj francuskog šika (podrazumeva se da joj je Chanel jedan od brendova koje favorizuje), ali tu je i posebna vrsta odvažnosti koja zaokružuje svaku njenu kombinaciju. Pomoć pri izgradnji zapaženog stajlinga dobila je od poznate stilistkinje Petre Flannery.

Lucy Boynton

Možda je znate iz Netflixove serije Gypsy ili ste je videli u filmovima The Blackcoat's Daughter i Sing Street. Ili vam se učinilo da je u pitanju Sienna Miller samo sa kratkom kosom?

Ne možemo vas mnogo kriviti kada je ova "greška" u pitanju, jer pored sličnosti u izgledu sa lepom Siennom, poseduje i njenu nonšalanciju i osećaj za stil. To uglavnom podrazumeva da kombinuje komade kuća kao što su Chloe, Valentino i Prada. A to naravno nikada ne može izgledati loše.

Sofia Carson

Mlada američka glumica i pevačica čije je prvo pojavljivanje bilo odmah zapaženo, bila je gostujuća glumica na Disney kanalu, da bi potom postala ultimativna tinejdž zvezda zahvaljujući (opet) Disneyevim naslovima: Descendants i A Cinderella Story: If the Shoe Fits.

Koliko dobro se snašla u svetu (velikih) slavnih ličnosti možda najbolje govori to što se može videti kako sedi u prvom redu na Gallianovoj reviji, a na crvenom tepihu bez ikavih problema skreće pažnju na sebe i to ne svojim izgledom, već svojom kompletnom pojavom za koju je velikim delom zaslužan fenomenalan stajling.

Sadie Sink

Imati svega petnaest godina i promovisati svoju planetarno popularnu seriju i to u Alexander Wang komadima, već dovoljno govori o ovoj devojci, o kojoj ćemo sasvim sigurno još čuti u budućnosti. I dok se vode polemike da li je  to što Sadie poseduje ovakav stajling, sasvim legitimno s obzirom da je zvezda druge sezone hit serije Stranger Things ili jednostavno ima ukusa više nego drugi, nama je dovoljno da pogledamo njen odvažan stav i shvatimo da je zvezda crvenog tepiha rođena!

foto: Profimedia

Millie Bobby Brown

Odmah se nameće logično pitanje: kako uopšte devojka sa ovakvim imenom da ostane anonimna? Ipak, za njenu svetsku popularnost zaslužno je mnogo toga pre imena, a kao prvo i osnovno tu je njen neprikosnoveni talenat zbog koga smo kao širom otvorenih očiju (a vrlo moguće i usta) upijali svaki sekund epizode serije Stranger things u kojoj se pojavi ova 13-godišnjakinja. Međutim, ono što niko nije očekivao to je njen fantastičan osećaj za modu, praktično svaki njen stajling dobije ovacije!

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/