Victoria Beckham je u poslednjih nekoliko godina, otkad je ojačala svoj modni brend, postala jako vešta u slaganju stajlinga, pogotovo slojevitih kombinacija u kojima glavnu reč vode suknje ili pantalone muškog kroja koje najviše preferira. Svaki njen jesenji look bazirao se i na vunenim rolkama koje su postale zaštitni znak britanske dizajnerke, jednako kao i sunčane naočare bez kojih Vicky ne izlazi iz kuće.

Ako vam treba neka šik kombinacija za posao, a niste strogo vezani dres kodom koji zahteva košulju i sako, onda će vam dobro poslužiti pogled na ove kombinacije koje je Beckham nosila u zadnjih godinu dana.

Pantalone širokog kroja će odlično izgledati sa roklom ako ih upotpunite elegantnim modnim detaljima. Štikle ili polučizmice na špic su najidealnije u ovom slučaju. Preko možete obući neki dobar strukirani kaput ili blejzer. Za neformalnije prilike tu su dobre stare farmerice i aksesoari po želji.

Brineta voli visoke potpetice pa ćete je najčešće videti u nekim odličnim čizmama sa sopstvenim potpisom ili salonkama. Ako vam je kombinacija crna i dosadnjikava onda odaberite neki komad obuće u boji.

Uostalom, pogledajte kako to radi Victoria: 

Izvor: buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/