Gigi Hadid brzo je postala nezaobilazno lice - plave oči, vitko telo, druženje sa celebrity devojkama, osigurali su joj preko 50 miliona pratilaca na raznim društvenim mrežama kao i pozamašan bankovni račun.

Ova dugonoga lepotica zaštitno je lice mnogih modnih brendova, a može se pohvaliti i titulom Victoria Secret anđela. Gigi se igra s modom i njene odevene kombinacije vrlo brzo postanu trend. Zato smo izabrali četiri stlyinga lepe plavuše koja s lakoćom možete kopirati…

1. Atraktivan džemper

Kada ne korača pistama svetski poznatih dizajnera ili ne snima još jednu u nizu glamuroznu modnu kampanju, Gigi u slobodno vreme voli da nosi ležernu modu. Jasno je kako joj je udobnost prioritet pri odabiru off-duty kombinacija, ali uprkos tome svaki njen outfit mora da sadrži neki statement komad, bilo da je reč o neobičnim sunčanim naočarima, trendy torbici ili električno ružičastom džemperu s rolkom koje je uparila sa opuštenim cropped farmericama s resima i roze mules papučama na petu.

2. Sportska casual  varijanta

Osim što je zaštitno lice Reeboka, manekenku i u privatno možemo često videti u sportskim kombinacijama. Udobne trenerke i oversize majice, izbor su mladog modela, koja preferira da jedan ovakav neuformalni look začini s vrtoglavo visokim potpeticama.

3. All white 

Gigi je jedna od onih koje umesto all black, češće biraju da od glave do pete odenu all white kombinaciju. Na gostovanje u emisiji Jimmy Kimmel Live lepa manekenka se pojavila u svilenkasto beličastom kombinezonu na preklop, koji je dodatno stilizovala kašmirski kaputom u sličnoj vanila white nijansi. Na nogama Gigi je prošetala svetlonarandžaste mules papuče koje je upravo ona osmislila za Stuarta Weitzmana.

4. Zimska jakna + široke crne pantalone sa lastišem

Kao što smo već pomenuli gore, sportski komadi spadaju u manekenkine omiljene. Upravo zato često Gigi praktikuje da kombinuje sporty i high designed modele. U ovom slučaju Hadid je uparila pink džemper sa crvenom kraćom jaknom, dok je ceo gornji combo iskombinovala sa širim crnim pantalonama u stilu donjeg dela trenerke sa belom štraftom sa strane koja je sam model podigla na jedan elegantniji nivo.  

Tekst: Elle.rs / cover.style

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/