Ako  ovih dana imate u planu kupovinu odeće za hladnije mesece pred nama, uzmite u obzir komade u žutoj ili pink boji. Millenium Pink "obojio" je većinu high-street butika, dok veliki deo garderobe kao da se "uselio" u tople nijanse zlatnožutih tonova. 

Takođe ne smete izostaviti dobru kapu, po mogućstvu da bude beretka, dok čizme iznad kolena u crvenoj boji više nisu predmet razmišljanja, već MUST HAVE. 

Inspirisale su nas ovog puta dame od stila i naučile nas važnim modnim lekcijama koje odmah prihvatamo. 

Pogledajte u nastavku šta nose Julianne Moore, Kristen Stewart, Elsa Hosk i ostale celebrity dame na kraju jeseni:

1. Žuti kaput

Komad koji će sigurno doneti svežinu celokupnom izgledu i kao takav, odličan je za "razbijanje" crne, sumorne monotonije u koju možemo da upadnemo tokom jesenjeg i zimskog sivila. 

2. Kožni kaput + beretka

Lekcije iz fransuskog stila u sferi beretki dobile su novo pojačanje - kožni kaput! Ako želite potpuni šik, onda obucite karo pantalone. 

3. Pink pantalone na visoki struk 

Duboke pantalone su apsolutni hit jeseni i zime i predlažemo vam da budu u jarkoj boji! Pink imamo na umu, baš kako je demonstrirala glumica Kristen Stewart.

4. Neprevaziđena klasika

Proverena kombinacija za jesenje dane bi glasila - uske crne farmerice, čizmice, bela majica dugih rukava i teksas jakna (može i mantil).  

Na sledećoj strani pogledajte još predloga: 

PageBreak

5. Kamel + crveno 

Kombinacija prelepe Kate Bosworth podrazumeva dugu crvenu haljinu i klasični svetlo braon kaput. Perfektan način kako da elegancijom odgovorite na hladno vreme. 

6. Crvene čizme 

Poslovni izgled + party look! Naravno krivac su fenomenalne uske crvene čizme koje se odlično slažu uz "stroge" klasične modele poput bele košulje i blejzera. 

7. Teksas haljina

Klasik koji ne izlazi iz mode odlično se slaže uz stiletto čizmice i idealna je kombinacija u skoro svim prilikama. 

8. Plišano odelo

Ovaj materijal pružiće jednu aristokratsku notu, a odličan je u bojama jeseni - zlatan, braon i maslinasto zelen. Nema greške!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/