Tokom redovne konferencije Vogue magazina pod nazivom Forces of Fashion, Victoria je nekoliko dana boravila u samom središtu Njujorka. Jedna od prvih prilika za koju je dobila mogućnost da pokaže svoj dobar modni ukus, bila je tokom zvanične večere za sve važne zvanice konferencije.

Za ovu priliku koja se odigrala u sali predivnog hotela Bowery, dizajnerka je izabrala efektan crveni stajling od glave do pete i to u pidžama stilu, koji se prošle sezone vrlo visoko kotirao na listi must have komada.

Iako prošlogodišnji favorit, upečatljiv model trendseterkama niije ništa manje omiljen ni ove sezone, a Victoria ga nosi u jarko crvenoj nijansi koja je zvanično boja jeseni 2017.

Sledećeg dana dizajnerka je na ulicama Njujorka viđena u još jednom monohromatskom izdanju, takođe crvene nijanse, sem što je ovaj put u pitanju bio nešto tamniji ton.

Lepršava haljina sa rol kragnom, dugim rukavima, te krojem koji prati liniju tela, naglasila je zavidnu siluetu poznate dizajnerke dodatno uz pomoć transparentnog materijala. Svežinu outfitu dali su efektni aksesoari, crvene kožne čizmice i minđuše smaragdnozelene boje.

Nešto kasnije tog istog dana, Vicky je zapažena u jednostavnoj kombinaciji tamnog skinny jeansa i crne rolke tri četvrt rukava, dok je izgled nadograđen smelim kratkim čizmicama na štiklu u svetloj mint boji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/