Ugledajte se na Miroslavu Dumu za novi bossy look: Četiri fenomenalna jesenja izdanja trendi Ruskinje

foto: Imaxtree

Ni ovaj FW nije mogao da prođe bez uspešne Ruskinje koja je od Njujorka do Pariza nosila jedne te iste bele čizmice i mini statement torbe.

Ruskinja koja je izgradila modno medijsko carstvo zahvaljujući platformi Buro 247 spada u onaj krug dama koje ne propuštaju Fashion Week karavan. Ona je takođe neko ko ne odustaje od svojih modnih izbora.

Za razliku od Elene Perminove koja je predvodnik haute couture glamura i jakih brendiranih komada koji su u trendu, pa i Ulyane Sergeenko koja je retro dama iz prohujalih vekova, Mira je neko ko spaja casual + sporty + practical + work, izgledajući uvek besprekorno, otmeno i poslovno.

Poslednjih nekoliko sezona to se mahom svelo na sjajan izbor blejzera, mommy jeans i klasične, statement aksesoare s potpisom Diora, Balenciage i drugih jakih francuskih kuća.      

Tako je bilo i sada kada smo je na ulicama Pariza videli u nekoliko savršenih jesenjih izdanja koja su se bazirala velikim delom na denim komadima. Šta nam je još upalo u oči? Mirina pasija prema kratkim belim čizmicama sa crnim vertikalnim detaljem po sredini, ali i šetanje mini torbica koje potpisuju Gabriela Hearst i The Volon.

foto: Imaxtree

Pogledajte na dugoj stranici kakva je modna jesen u režiji trendi Ruskinje:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...