Victoria Beckham je malo "popustila" kada je o odevanju reč. Iako i dalje nosi modele iz svoje kolekcije i ne odustaje od visokih potpetica, dizajnerka je u svoj stil počela da uvodi jednostavnije i ležernije komade, koji vam iz novčanika ne moraju nužno izbiti posljednji dinar.

Farmerice su stub svakog modernog i dobrog stajlinga jer ne zahtevaju previše komplikovanja i izgledaju dobro u kombinaciji sa ravnim ili visokim potpeticama.

Ako nađete dobar kroj farmerica koje vam dobro stoje, zaista vam ne treba ništa drugo osim neke dobre košulje ili majice sa printom, koje možete kupiti u gotovo svakoj prodavnici.

Uz farmerice će odlično pristajati bela majica nešto šireg kroja ili rolka koja će vizualno stanjiti figuru i naglasiti struk. Farmerke 3/4 duge nosite uz mokasine i običnu majicu, a po uzoru na Viktoriju možete ih uvek kombinovati sa nekom dobrom košuljom upečatljivog printa.

Inspirišite se fotografijama na kojima se jasno vidi kako Victorija kombinuje sve te jednostavne komade, a  izgleda sjajno...

izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/