Gingham + gingham: Sienna Miller u jesenjem izdanju koje moramo odmah da kopiramo

Foto: Profimedia

Kakvo izdanje u izvođenju omiljene nam devojke!

Postavila je zadatak - izmešati dva stila, dve vrste "kvadratića", dva materijala i uspešno ga je rešila. Modna formula Sienna Miller u kombinaciji dva mix and match printa izgleda komplikovano, a zapravo je vrlo jednostavna!

U utorak uveče zajedno sa prijateljem, jedna od najpopularnijih britanskih IT cura uvela nas je u jesen kombinujući crno-belu košulju na kvadratiće sa pantalonama na visoki struk takođe u karo stilu. Dva vrlo slična dezena, Sienna je uparila do perfekcije!

Različiti gingham style, moderna košulja i pantalone iz 80-ih godina dale su jedan post-punk šmek, ali pošto govorimo o Sienni i 2017. godini, ceo look dobija na trendi zaokretu njenom odlukom da ga osveži ravnim cipelama u boji pudera i "džak" torbom u braon nijansi. 

Puštena plava kosa, minimalna intervencija oko šminkanja koja podrazumeva prirodnost i samo prirodnost, svedeni krojevi, uparevanje različitih dezena, kao i mix uticaja subkulture 80-ih, učinili su da shvatimo kako glumica ipak ostaje verna londoskim modnim pravilima koja podrazumevaju stalne izazove na koje se glumica rado i uspešno odaziva. 

A post shared by Fancy Journal (@fancy_journal) on Aug 30, 2017 at 5:34pm PDT

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...