Od kada je stupila na dužnost, Melania Trump je u fokusu modne politike! Prati se svaki njen korak, prepričavaju kombinacije i kalkuliše se koliko su koštale njene haljine. Međutim, lady je malo iznad ove situacije i u prvu plan se izdvaja njen uticaj i do sada skoro besprekorna izdanja. 

Tako je bilo kada se u ponedeljak iz nemačkog hotela uputila ka Americi. U punoj fashion opremi, Slovenka je ogrnula crveni kaput koji potpisuje Bottega Veneta, a ispod njega je blistala sivo-bela haljina, koja je ustručena crvenim kaišem dizajnera Hervea Pierre. Salonke na visoku štiklu u režiji njenog miljenika Manola Blahnika omogućile su da gospođa Trump izgleda kao da je ona predsednik Amerike a ne Donald. 

Rekli bismo da je brineta uvela malu promenu po pitanju tretiranja kose - definisala je prednje stepenove, tako da frizura sada deluje lepršavije i elegantnije. 

Povodom njenog izdanja, primetili smo jednu zanimljivost. Strana štampa navodi da stil gospođe Trump (posebno u ovom slučaju) dosta podseća na Nancy Reagan. Malo smo istraživali i videli da im je crvena jedna od omiljenih boja, ali o stilu - pa nismo baš sigurni! Jer, kada pogledate njen izbor u totalu, videćete jedno izdanje puno samopouzdanja i modne doslednosti kojoj teži od samog početka i gradi je pažljivim izborima i minimalnim detaljima.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/