Crvenokosa glumica je juče posetila Chanel reviju u okviru Nedelje visoke mode i naravno odmah je bila u centru svačije pažnje. Zaista sa razlogom - od glave do pete izgledala je savršeno! Julianne je u ovom izdanju demonstrirala kako da nosite mini haljinu i u 56. godini!

Kao prava diva, prošetala je duge noge bez problema, a glavni "krivac" je crna kreacija koju potpisuje francuska kuća. Haljina intrigira naglašenim rukavima i sekcijama sa visećim crnim perlama koje su dale mali čarlston šmek! Iako model dovoljno otkriva noge, ruke su prekrivene do lakta i na taj način daju vam priliku da otkrijete (tj prekrijete) sasvim dovoljno!

Glumica koju smo posebno zavoleli u filmu Still Alice, obula je efektne crne salonke sa kaiščićem, a od aksesoara je ponela i malu torbu na jedno rame. 

Kada je gledamo u totalu, odmah možemo da primetimo kako je all black izdanje "razbijeno" puštenom, talasastom kosom u boji bakra, dok je u sferi lepote Julianne naglasila oči crnim alajnerom, a karmin u boji pudera skoro da se stopio sa kožom lica.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/