Ona je verni Guccijev fan, ali i lejdi koja se izvrsno snalazi u raznim kombinacijama. Kao pravi ambasador brenda Dakotu smo uočili u prvom redu na Gucci reviji koja je održana u Firenci, u prelepoj palati Pitti.  

Ćerka Melanie Griffith i Dona Johnsona, zvezda serijala 50 shades of grey je u svom stilu iznela jedan tipičan Gucci look. 

Zapravo demonstrirala je kako možemo da izgledamo opušteno i glam u modelima Alessandra Michelea. Pa, kako je to izvela ova slatkica? Prvo opredelila se za cvetnu dugu haljinu otvorenih leđa, većeg dekoltea. Tu su i ravne šarene papuče. Molimo vas, obratite pažnju na različite printove obuće i odeće koji odlično finkcionišu zajedno. 

Detalji su na svom mestu - retro, chic naočare u kojima možete da se ogledate, skreću pažnju, a ta messy punđa u stilu 60-ih ili 70-ih je prosto stvorena za ovu kombinaciju.

Dopalo nam se to što lepa glumica ne izgleda pretenciozno, a opet tako savršeno. Kada je pogledate od glave do pete, ova kombinacija je savršena za leto, posebno za dnevne varijante, ali i za lude noćne provode na visokim temperaturama. 

Na sledećoj strani pogledajte najnoviji look Dakote Johnson:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/