Ines de la Fressange spada u onaj krug dama na koje se ugledaju ne samo mlade Francuskinje, već i žene iz celog sveta! Ova simpatična Francuskinja je na kraju šeste decenije i izgleda - pa nikad bolje, ako smemo da primetimo.

Lepa Ines ima zavidnu dugogodišnju karijeru u modnoj industriji te samim tim redovno gostuje u elektronskim i štampanim modnim izdanjima, dajući korisne savete iz sfere stila. 

Ako želite da pročitate provereno modno štivo tu je i njena nova knjiga The Parisian Chic Look Book: What Should I Wear Today?

U ovoj knjizi Ines je otvoreno govorila o balansu stila kroz godine...

"Kada ste u 50-im ili 60-im nije potrebno da se oblačite kako kaluđerica, ali ni kao tinejdžerka. Ponekad, žene mojih godina nemaju ideju šta da kupe npr. u Urban Outfitters ili Topshopu i odlaze u skupe radnje ne bi li kupile koji komad garderobe. A verujte mi da skupocena odeća, ili ona koja izgleda da košta papreno čini da izgledate starije."

Ono što možemo da naučimo od lady Ines je da se prepustimo umerenim stilskim kombinacijama. Dakle malo casuala, lakih i jednostavnih komada, dobar par cipela i nakita i već imate sofisticiran look. Ništa lakše. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/