Modne lekcije koje smo naučili od Monice Bellucci i Amal Clooney

foto: Instagram/monicabellucciofficiel

Dve vatrene crnke, mnogo ambicioznosti, šarma, ali i gracioznosti i prepoznatljivog stila.

Ono što karakteriše poznate lepotice stajling je koji nose poput svojevrsnog zaštinog znaka.

Upravo iz razloga zbog koga je njihov stil specifičan, teško ga je kopirati, ali mi nikako ni ne predlažemo da to uradite, već da obratite pažnju na detalje koji izdanja ovih pravih modnih diva čine upečatljivim.

Svakako, bili bi mnogo lakše ugledati se na Monicu i Amal ukoliko bismo posedovali barem deseti deo njihove garderobe i aksesoara sa potpisom vrhunskih dizajnera.

Međutim, istina je da se nečiji ukus ne može kupiti, niti ga stilista u toj meri može formirati, a da to ne bude očigledno.

Mi smo gledajući ih uspeli da izdvojimo one glavne stavke od kojih skoro nikada ne odstupaju, da ukrademo poneku foru i na kraju da naučimo nekoliko modnih lekcija.

Amal Clooney

Najpoznatija pravnica na svetu ne samo što je brzinom svetlosti pokupila svu slavu svog muža Džordža Klunija, već joj je pošlo za rukom da kada se ona nađe na crvenom tepihu, sve holivudske glumice padaju u drugi plan. Amal Kluni neguje besprekoran stil.

Njena garderoba je, čak i kad se radi o potpuno jednostavnim kombinacijama za šetnju gradom, sofisticirana, često retro i obavezno ženstvena.

Uvek je diskretno našminkana, odnosno mejkapom samo ističe svoju prirodnu lepotu, a kad stavi crveni karmin i velike minđuše, postaje prava egzotična lepotica. Ima izraziti osećaj za detalje, simetriju i boje, i čini se da bi se izdvojila iz mase čak i da obuče džak.

A post shared by The It Girl (@theitgirl_id) on Apr 17, 2017 at 8:14pm PDT

Na sledećoj stranici saznajte što smo to naučili od Monice:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...