Bez obzira da li je viđamo na crvenom tepihu ili u svakodnevnim situacijama, jedno je sigurno - uvek nam služi kao inspiracija. Tako je i ovog puta, kada je rpimećena na ulicama Njujorka. Kate Hudson u najmanu ruku pleni sa svojom ležernom kombinacijom. 

Ono što možemo da primetimo je da sa godinama, ova lepotica sve više i više liči na svoju mamu, takođe popularnu glumicu Goldie Hawn. Očigledno da im je ležernost u krvi. Praktičan i opušten outfit odgovara svim generacijama!

Široke pantalone sa šlicevima sa strane su napravljene od melirane vune, a dugi kaput od kašmira.

Ova kombinacija je upotpunjena svilenom bluzom u sivoj boji, dok poseban šmek celekupnom izgledu daju metalik sandale sa platformom koju su nastale pod uticajem 70-ih. 

Kate je kompletan look zaokružila torbom u braon boji, a očigledno je i sama dizajnerka Marina Moscone bila je prezadovoljna njenim izdanjem jer je na svom Instagram profilu promentarisala da je Kate u ovoj kombinaciji savršena od glave do peta.   

I ovog puta, mi ćemo simpatičnu glumicu oceniti visokom ocenom, jer nas po ko zna koji put - iznova i iznova oduševljava. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/