Svetski aerodromi prepuni su fotografima koji iščekuju slavne zvezde, fotkaju njihove modne kombinaciju i prosleđuju ih svima nama kao dobru inspiraciju za modni izgled. Fotografije sa aerodromskih terminala postale su nove street style slike. 

Opušten izgled upotpunjen detaljima koji vam neće smetati tokom putovanja - neobičan print, kroj, boja, ili aksesoar koji privlači pažnju. Pogledajte kako to rade naše omiljene zvezde i opredelite se za svoj omiljeni izgled za putovanje!

1. Gigi Hadid

Foto: Profimedia

Gigi Hadid neguje mladalački izgled i sportsko-elegantan stil. Roze bomber jakna sjajno pristaje uz kožne pantalone i crne udobne patike.

2. Rose Huntington-Whiteley

Foto: Profimedia

Naizgled jednostavna kombinacija, siva majica i kožne pantalone, upotpunjena je šik kaputom sa ručno rađenim aplikacijama. Lepa manekenka izgleda profinjeno čak i kada krene na put.

3. Karlie Kloss

Foto: Profimedia

Karlie se za višesatno putovanje opredelila za neupadljivu, crnu kombinaciju, koju je oživela predivnim kamel kaputom do poda.

4. Cara Delevingne

Foto: Profimedia

Cara Delevingne neguje dečački izgled i sve više iznenađuje provokativnim izgledom u javnosti. Najudobnije se oseća u širokoj trenerci, crop majici i crnoj kožnoj jakni. Aksesoarima je dala lični pečat čitavoj kombinaciji.

5. Selena Gomez

Foto: Profimedia

Da li ste već videli nov model farmerica čije su nogavice podeljene na svetliju i tamniju nijansu? Selena prati modne trendove i u njima se oseća udobno čak i tokom dugih letova.

Priredila: Tara Đukić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE>>>https://www.instagram.com/elleserbia/