Postoji nekoliko IT devojaka koje nikada neće biti zbačene sa trona kao što su Kate Moss, Sienna MIller, ili od skora aktuelne sestre Hadid. Ali sa svakom novom godinom, nova lica koja su pronašli modni dizajneri, agencije i kasting direktori za razne glumačke, muzičke i modeling projekte, veoma brzo postaju dominantna na svim glam dešavanjima.

Oni donose svežinu modnoj i showbiz sceni, te hrabro ruše određena pravila, donoseći nešto novo i drugačije. 

Bilo da je reč o rock zvezdi ili boginji piste, glumici ili influenseru na društvenim mrežama, sledeće dame sasvim sigurno će u narednom periodu izvršiti uticaj na modnu scenu uopšte. 

Vreme je došlo da vam predstavimo naše predviđanje, te vam u nastavku predstavljamo nove IT devojke koje će dominirati u 2017. godini. 

Tini Stoessel

Sa jednom od najpoznatijih stilista u gradu koja stoji iza nje (Rebeca Corbin Murray koja je zadužena za izgled Emme Watson), nije čudo zašto je ova Argentinka, bivša Disney zvezda sada na našem radaru. 

Foto: Instagram / rebeccacorbinmurray

Bel Powley

Bel nas je prošle godine oduševila na Bafta crvenom tepihu kada je ponela Gucci haljinu duginih boja, a od tada je šetala veliki broj fantastičnih outfita. Možda vam je već poznata iz filma The Diary of teenage girl, a ako do sada niste pogledali ovo ostvarenje- ne brinite jer na u 2017. nas čekaju čak četiri filma.

Foto: Profimedia

Kaia Gerber

Ćerka Cindy Crawford ima samo 15 godina, a već je uradila veliki broj poslova u svetu mode. Jedan od njih je naslovnica magazina Pop, kada je za ovaj magazin dala intervjuu, a nikako ne možemo da ne spomenemo i predivnu Marc Jacobs beauty kampanju. 

Foto: Profimedia

Yara Shahidi

Ako ste gledali komediju Black-ish, onda sigurno prepoznajete 16-godišnju američku glumicu Yaru, koja se već izdvojila svojim stilom i izgledom, te predstavlja otkrovenje u svetu glume i mode. Pored toga, ova dama uspešno studira biohemiju! Mozak, lepota, talenat...

Foto: Profimedia

Haya i Sama Abu Khadra

Modni urednici već znaju Khadra bliznakinje koje su od malena posećivale butik njihove majke Saudi. Ali možda ste i vi nedavno otkrili ove dve mlade dame: one su DJ-evi (Simi i Haze) te nastupaju na mnogobrojnim kul žurkama na plaži, a druže se sa Wilow Smith, Hailey Baldwin i Selenom Gomez.

Foto: Rex Features

Megan Williams

Ova Britanka je učestvovala naprestižnoj reviji Victoria's secret, kada je njena karijera počela da ide uzlaznom putanjom. Atraktivna plavuša je takođe Guess devojka i pojavljviala se u editorijalima svetskih modnih magazina poput Elle, Vogue i Madame Figaro. 

Foto: Instagram / meganmayw

PageBreak

Kilo Kish

Američka modna dizajnerka i pevačica već je osvojila pažnju Chanel tima, te se pojavila na dizajnerovoj poslednjoj L' Eau No.5 gala večeri. Prošle godine, Kilo je sarađivala na liniji garderobe sa Maison Kitsune, a u ovoj godini nas očekuje još mnogo dobrih vesti od nje.

Foto: Profimedia

Frances Bean Cobain 

Svi već znaju za ćerku Courtney Love i Kurt Cobaina, a posebno interesovanje medija je zadobila od trenutka kada se pojavila na Chanel reviji. Zbog njene autentične lepote, ne bi nas začudilo da je beauty kampanja ili neka druga vrsta saradnje tu iza ugla.

Foto: Profimedia

Lily-Rose Depp

Složićete se sa nama da je 2016. bila godina Lily Rose Depp, a veliki događaji se postepeno pojavljuju na horizontu. Već sada strpljivo čekamo da vidimo naslovnice, kao i glumačku ulogu u kojoj će se pojaviti zajedno sa svojim ocem, Johnnyjem.

Foto: Profimedia

Ruth Negga

Sa glavnom ulogom u filmu Loving, Ruth je osvojila mnogobrojne simpatije ljudi iz sveta filma, kao i modne industrije. Ona je čak nominovana za Zlatni globus, tako da očekujemo da će ova dama u narednom periodu dominirati crvenim tepihom. 

Foto: Profimedia

Halsey

Halsey je lako prepoznati (i zapamtiti!) s obzirom da ima obrijanu glavu, a i upečatljiv modni stil. Njen poslednji performans koji je izvela na American Music Awardsu je ocenjen rečju savršenstvo kao i muzički spot za pesmu Gasoline u kome se pojavljuje Gigi Hadid. Tako je ova dama na velikom putu, da od svojih Youtube snimaka na kojima izvodi cover obrade, postane viđeno lice na brojnim IT dešavanjima, posebno muzičkim. 

Foto: Instagram / iamhalsey

Millie Bobby Brown

Od trenutka kada se pojavila u seriji Stranger Things, kada je imala zapaženu ulogu Eleven, Millie Bobby Brown je postala lice o kome se priča i piše. Svojim stilom i fantastičnom frizurom obezbedila je saradnju sa Louis Vuittonom, kada je pozirala za potrebe kampanje.

Foto: Profimedia

PageBreak

Meghan Markle

Od kada se saznalo za njenu ljubavnu vezu sa princom Harry, modni portali su svakodnevno pratili modne izbore Meghan Markle, te je upoređivali sa Kate Middleton. Osim odličnih street style izdanja, malo je poznato da Meghan već neko vreme uspešno vodi svoji lifestyle portal The Tig.

Foto: Profimedia

Sasha Lane

Američka glumica koja je upravo završila snimanje najnovije Louis Vuitton kampanje (sledeći Aliciu Vikander i Jaden Smith), te se 21-godišnjoj Sashi smeše veliki poslovi, posebno od njenog debitantskog nastupa u filmu American Honey iz 2016. godine. 

Foto: Promo / Louis Vuitton

Alana Hadid

Hadid manija se nastavlja, a to dokazuje Gigina i Bellina polusestra Alana. Ona je veoma šik dama, poznati kupholičar i stilista.

Foto: Profimedia

Amina Blue

Sitna i mala, plavooka 22-godišnja manekenka koju su svi upoznali na u Yeezy Season 4 reviji kao muzu Kanye Westa. Sa druge strane, poznato je i da je obožava Carine Roitfeld.

Foto: Instagram / ihatemypublicist

Destry Spielberg

Dvadesetogodišnja ćerka legendarnog filmskog reditelja Stevena Spielberga nedavno je započela svoju modeling karijeru u agenciji DTM model managment. Ona je već na listi zvanica Diora i ne bi nas čudilo da se pojavi u dolazećoj kampanji za kupaće kostime.

Foto: Instagram / destryallyn

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/