IT devojke koje će dominirati u 2017.


Kilo Kish

Američka modna dizajnerka i pevačica već je osvojila pažnju Chanel tima, te se pojavila na dizajnerovoj poslednjoj L' Eau No.5 gala večeri. Prošle godine, Kilo je sarađivala na liniji garderobe sa Maison Kitsune, a u ovoj godini nas očekuje još mnogo dobrih vesti od nje.

Foto: Profimedia

Frances Bean Cobain 

Svi već znaju za ćerku Courtney Love i Kurt Cobaina, a posebno interesovanje medija je zadobila od trenutka kada se pojavila na Chanel reviji. Zbog njene autentične lepote, ne bi nas začudilo da je beauty kampanja ili neka druga vrsta saradnje tu iza ugla.

Foto: Profimedia

Lily-Rose Depp

Složićete se sa nama da je 2016. bila godina Lily Rose Depp, a veliki događaji se postepeno pojavljuju na horizontu. Već sada strpljivo čekamo da vidimo naslovnice, kao i glumačku ulogu u kojoj će se pojaviti zajedno sa svojim ocem, Johnnyjem.

Foto: Profimedia

Ruth Negga

Sa glavnom ulogom u filmu Loving, Ruth je osvojila mnogobrojne simpatije ljudi iz sveta filma, kao i modne industrije. Ona je čak nominovana za Zlatni globus, tako da očekujemo da će ova dama u narednom periodu dominirati crvenim tepihom. 

Foto: Profimedia

Halsey

Halsey je lako prepoznati (i zapamtiti!) s obzirom da ima obrijanu glavu, a i upečatljiv modni stil. Njen poslednji performans koji je izvela na American Music Awardsu je ocenjen rečju savršenstvo kao i muzički spot za pesmu Gasoline u kome se pojavljuje Gigi Hadid. Tako je ova dama na velikom putu, da od svojih Youtube snimaka na kojima izvodi cover obrade, postane viđeno lice na brojnim IT dešavanjima, posebno muzičkim. 

Foto: Instagram / iamhalsey

Millie Bobby Brown

Od trenutka kada se pojavila u seriji Stranger Things, kada je imala zapaženu ulogu Eleven, Millie Bobby Brown je postala lice o kome se priča i piše. Svojim stilom i fantastičnom frizurom obezbedila je saradnju sa Louis Vuittonom, kada je pozirala za potrebe kampanje.

Foto: Profimedia

Nastavak pročitajte na sledećoj strani ‹ Prethodna 2 / 3 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...