Omiljene farmerice Gigi Hadid u ovom trenutku

Foto: Profimedia

Dobar jeans treba da bude atraktivan, zanimljiv i da stoji kao saliven. To očigledno zna i Gigi Hadid, koja je već na samom početku godine pronašla svoj favorit!

Manekenka Gigi Hadid poseduje veliko modno znanje koje nam redovno pokazuje na ulicama svetskih metropola.

Ona na odličan način kombinuje različite stilove, a pravi je master u nadograđivanju sportskog stila, kombinovanju kežual i chic komada, kao i biranju najboljih trendova. 

Ipak, ono što ste sigurno primetili je da ova dama retko ponavlja komade, što nas nimalo ne čudi s obzirom da poseduje zavidnu kolekciju dizajnerskih kreacija i krpice iz high street radnji.  

Ali kada je reč o jeansu, baš kao i većina dama, Gigi svake sezone pronađe svoj omiljeni par koji nosi iznova i iznova. 

Iako je prošlo samo mesec dana od kako smo ušli u novu godinu, manekenka je već izabrala svoj novi favorit.  Reč je o izbeljenim farmericama koje potpisuje Sandro Paris, a posebno su interesantne zbog neporubljene ivice i ukrasnih štepova.

Nova zvezda modeling scene ih je nosila u različitim vidovima- kombinujući ih sa zlatnim gliter kratkim čizmicama, color-block krznenim komadima i patikama.

Poslednji look se odnosi na isti džins, koji je Gigi sada nosila na veoma ležeran način, i to tako što ga je iskombinovala sa belom majicom, vunenim kaputom do poda i mokasinama bez pete. Savršen off duty look!

Za dan, Gigi je na sličan način iskombinovala jeans sa drap bundicom i fantastičnim gliter čizmicama. 

Još jedan kežual look, manekenka nam je predstavila na ulicama Los Anđelesa, a reč je o neobičnom spoju njenih omiljenih svetlih farmerica, basic bele majice, color-block kaputa i patika. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/


Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...


Magazin