Lepa Ivanka rođena na Menhetnu (1981), u svet mode zakoračila je u ranim tinejdžerskim godinama. Ipak modelinga se odrekla prilično brzo, zarad školovanja. Nije prošlo mnogo pre no što je bila upoznata sa poslovanjem očeve komapanije, da bi ubrzo izrasla i u uspešnu poslovnu ženu.

Kao pripadnica jedne od najmoćnijih porodica u Americi, pozivana je na brojne svečane događaje, gde je na crvenom tepihu stajala rame uz rame sa poznatim imenima iz sveta biznisa, muzike, filma, mode, ali nije se nikada isticala previše.

Ipak, moramo priznati da od momenta kada poćinju da se dokumentuju njena pojavljivanja, u periodu od proteklih deset godina to jest od Ivankine 25, pa sve do prethodnih par godina, njeni stajlinzi su zaista izazivali pažnju, ali ne zbog sjajnog stila.

Ivanka iako vitke, sjajne građe birala je ne samo pomalo kič i neukusne modele, već i one koje nikako ne laskaju njenoj zaista zavidnoj figuri. Svi smo mi imali period koga se najradije ne bismo prisećali, kada je u pitanju moda, tako da to nije zaobišlo ni ćerku imućnog Donalda Trumpa.

foto: Profimedia

Ne znamo da li joj je neko skrenuo pažnju ili je prosto sama shvatila da mora da menja sopstveni stil, ali čini se da je izbor njenog oca za predsednika SAD-a učinio da Ivanka obrati malo veću pažnju na svoje odevne kombinacije koje su u poslednje vreme prilično medijski propraćene.

U svakom slučaju njen stajling je drugačiji, bolji i pristaje joj sjajno.

Pogledajte u našoj galerji kako se kroz godine Ivankin stil menjao na bolje, od njenih prvih pojava na događajima kakav je Mat Ball Gala, pa sve do inaguaracije njenog oca, predsednika SAD, Donalda Trumpa.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Kada se još kao tinejdžerka nađete na modnoj pisti, a pride sebi možete da priuštite praktično svaki odevni komad koji poželite, logično bi bilo da vaš stajling u najmanju ruku bude: vrlo dobar. Međutim, to nije bila situacija u slučaju Trumpove ćerke. Da li će Trump era promeniti njen stil? Videćemo!