Ne verujemo da ste čuli za Justine Skye, ali da ćete čuti u narednim mesecima, to itekako verujemo. Ova mlada dama (21) nije samo najbolja prijateljica Belle Hadid, Kendall i Kylie Jenner, već je i neotkrivena muzička zvezda koja ima potpisan ugovor sa produkcijskom kućom Jay Z-ija - Roc Nation.

Da li sada sumnjate u njenu predodređenost da postane zvezda?      

Justine koju već sada prati skoro milion pratilaca (967 000) nije samo privukla pažnju muzičkim talentom i poznanstvom sa top curama modelinga, već i autentičnim stilom koji odlikuje njena ljubičasta kosa, vernost sportskim komadima i grunge momentima.

Ekipa britanskog portala Who What Wear je razgovara sa Justine o njenom stilu, inspiraciji, modnim kućama čije krpice voli da nosi i sve većoj popularizaciji sportske garderobe...  

Tvoji ključni komadi: Obožavam skoro sve komade s potpisom Supreme. Takođe, bez patika ne mogu da zamislim svoju svakodnevnicu. Često sam na putu pa mi je udobna obuća prioritet, te su patike moja osnova za dnevni, ali i večernji look. 

Za koje komade misliš da su vanvremenski klasici koje bi svaka žena trebalo da poseduje: S obzirom da sam sportski tip koji trenira bar pola sata dnevno, uverena sam da je trenerka jedan od tih komada. Trenerku možete da nosite apsolutno bilo gde. Bar ja mogu!

Na koga se ugledaš po pitanju stila:@VirgoMood! Obožavam ovu stranicu na Instagramu. Ljudi koji je vode stalno postuju fotke kultnih modnih trenutaka, posebno sa akcentom na devedesete i supermodele iz te ere - Naomi, Cindy, Claudiju. Te devojke su imale fantastičan stil koji me inspiriše 24h. 

A brendovi? Čije krpice najviše voliš da nosiš: Trudim se da ne nosim modele najpoznatijih dizajnera današnjice, već da otkrijem nove, mlade dizajnerske talente. U ovom trenutku najzanimljiviji su mi K.Y.E, Alyx i Georgine. Kad nosim njihove komade, stvarno se osećam posebno.

Koji je najbolji savet koji ti je neko dao u vezi stila: Najbolji? Da se odvažim da eksperimentišem, probam nove krojeve, boje, rizikujem i igram se jer samo tako se postavljaju trendovi i sopstveni stil. 

Koji su tvoji trikovi kada je u pitanju sportska odeća: Uz dobar par štikli, svaka stylish trenerka ili uzane, kožne helanke mogu da izgledaju super! To je moja oda ranim 2000-im!

Tvoj najomiljeniji dizajnerski komad u ovom trenutku: Givenchy torba sa belim i crvenim detaljima koja ide uz apsolutno sve!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/