Pre nekoliko sezona na Nedelji mode u Njujorku, ova starija dama sa originalnim modnim ukusom, pošla je da se nađe sa prijateljima. Usput su je presreli paparaci koji su na obližnjoj lokaciji čekali da naiđe neko poznato modno ime. 

Lyn je bila stilizovana na jedan od svojih jedinstvenih načina i to toliko dobro, da su fotografi pomislili kako je u pitanju sigurno jedna od bitnih ličnosti iz sveta mode. Opkolili su je i počeli da fotografišu.

Ova fanatstična slučajnost bila je vrlo inspirativna za buduću modnu blogerku koja je tada odlučila da pokrene blog koji će simbolično nazvati Accidental Icon.

U svetu prepunom dvadesetogodišnjakinja koje se bave modnim blogingom, Lyn nije samo veliko iznenađenje u ovoj branši, već  neko ko može ozbiljno da parira popularnim IT devojkama.

Na njenim postovima videćete street style kombinacije sa ulica Njujorka, moćne outfite u kombinaciji sa efektnim aksesoarima, njenu savršeno stilizovanu sedu kosu, šminku neupadljivu sa tek nešto naglašenom bojom na usnama.

Lyn godine ne skriva, ali ih odlično nosi!

Inspirisaće vas da se osmelite i pokažete svoju originalnost, nas svakako jeste.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbia/