Nakon Šveđanke Elin Kling i Dankinje Pernille Teisbaek, još  jedna skandinavska blogerka počela je da osvaja inostranu modnu scenu. Radi se o Norvežanki neobičnog imena Tine Andrea.

Tine je blogerka, stilistkinja i freelance spisateljica. Njen blog The Fashion Eaters dobro je poznat u Norveškoj, a u poslednje vreme je sve popularniji i među obožavateljima mode širom sveta.

Tinin stil je eklektičan, vrlo trendi, a istovremeno veoma poseban. Ona obožava da kombinuje strogo krojene komade u tamnim tonovima s upečatljivim detaljima poput cipela od žute zmijske kože ili dugih kaputa u jarkim bojama. Nen stil H&M je ukratko opisao kao spoj uličnog stila, eklektičnih tekstura i večnih klasika.

U jednom interjvuu je otkrila kako obožava dizajnere Admira Batlaka, Monu Jenden i Dotte Reffstrup, a inspirišu je i poznatiji Jacquemus, Raf Simons i Rei Kawakubo. Kad su modne ikone u pitanju ističe Blancu Miro, Haneli Mustaparta i Jeanette Madsen što je i vidljivo u njenim stilskim odabirima.

Iako je njen stil zaista upečatljiv, Tine kaže kako uvek najradije bira zvoncare, crni džemper i kaput. Takva kombinacija, kako sama kaže, funkcioniše odlično za dan nezavisno o tome da li ste odlučili da ostanete kod kuće i gledate "Westworld", idete na važan sastanak ili na večernje druženje s prijateljima.

Norveška blogerka voli činjenicu da odećom može da izrazi kako se oseća i stvori priču bez nijedne izgovorene reči.

Izvor: Buro247.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/