Ova rasna lepotica i jedna od najomiljenijih dama Starog kontinenta odavno neguje stil kome su kumovali Dolce i Gabbana, birajući je često za svoju muzu i glavnu zvezdu kampanja - crna čipka, midi dužina i kroj koji prati liniju tela.

Nakon što je videla da joj crne kreacije najbolje stoje i naglašavaju njenu putenu lepotu i seksi obline, prelepa Monica koja je u septembru ove godine napunila 52 godine je skoro za svaku premijeru ili neki bitniji event birala elegantne, ponekad raskošne, a ponekad vrlo jednostavne kreacije u crnoj boji.

Plišana maksi, sa diskretnim šlicem. Čipkana, u stilu crne udovice. Satenska, sa korsetnim gornjim delom i uzanom, dugom suknjom. Sa vezom, crvenom podsuknjom. Monica je probala sve i svaki put pobrala aplauz i uzdahe.

Uostalom, pogledajte u galeriji njenih top 6 haljina iz odlazeće godine >>>

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/

Ako je neka dama poznata po svojim crnim izdanjima (pored Victorije Beckham), to je onda ova diva evropskog filma.... ELLE vam donosi njenih top 6 haljina iz ove godine. Šta joj bolje stoji - čipka ili pliš? Presudite vi!