1. Vlada Roslyakova

Šal od kašmira je odlična investicija. Možete ga obmotati oko ramena dok ste u zatvorenoj prostoriji i tako se ugrejati, a napolju ga nositi oko glave – neće uništiti frizuru poput šešira. Povrh svega, lako ga je spremiti u torbu.

2. Valentina Zelyaeva 

Kao dete nosila sam mnogo slojeva, tradicionalne ruske vojničke čizme sa filcom. Moja baka plela mi je džempere, čarape i šalove koje sam nosila preko pola lica da se zaštitim od hladnoće. Danas obožavam da nosim rolke. Mislim da su šik i pritom tople, greju me. 

3. Daria Strokous

Nađite vrlo topao kaput ili jaknu, pa se nećete morati slojevito odevati i nositi 15 džempera ispod njih kojima je očigledno mesto u prolećnoj garderobi. 

4. Vika Gazinskaya

U Rusiji se nosi puno krzna, no s obzirom da sam vegetarijanka, ja to ne činim. Umesto toga nosim dosta pletiva, kao i tradicionalni šal-ogrtač pavlopasadsky koji se može kombinovati na vrlo moderne načine.

5. Anya Ziourova

Volim raskošne krznene kapute, a posedujem i krznenu parku koja mi spašava život od hladnoće u Njujorku. Rumeni obrazi i osmeh idu uz svaku vrsta krzna. 

izvor: Zadovoljna.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/