Ako redovno pratite modnu scenu, onda smo sigurni da ste primetili devojku koja reklamira prelepe Chloe torbice.

Reč je o 26-godišnjoj glumici i manekenki, Marie-Ange Casti, koja je osim po poslovnim dostignućima u svetu modelinga, poznata i kao sestra bivšeg top modela, Laetitie Caste.

Između dve sestre zaista postoji dosta sličnosti, što ne čudi zašto je ova Francuskinja uspela veoma brzo da zaludi mnoge modne magove, te dobije brojne ponude za snimanja.

Iako je u velikoj meri posvećena studijama modnog dizajna u Parizu, ona stiže da se odazove na brojne kastinge koje organizuje njena matična modna agencija, IMG models. 

Osim u modnoj industriji, Marie-Ange je pokazala svoj talenat i u glumi, te se za sada pojavila u nekoliko francuskih filmova. 

Ova lepotica trenutno ima oko 20.000 pratilaca na Instagramu, a svoje fanove redovno čašćava prelepim fotografijama na kojima voli da ističe svoj modni stil, ali i prirodnu lepotu.

Na sledećoj strani pogledajte fotografije Marie-Ange....

PageBreak

Svoje plave oči često naglašava crnim ajlajnerom, a pune usne fantastičnim nude nijansama, koje se savršeno slažu sa njenim svetlim tenom. 

Što se tiče mode, Marie je priklonjena ženstvenom stilu, koji se u velikoj meri zasniva na francuskom šiku i romantici...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/