Nekadašnji model, Caroline de Maigret danas je ambasadorka kuće Chanel i aktivno radi za neprofitnu organizaciju Care koja podržava napredak žena širom sveta.

Osim toga, ona se smatra jednom od najstilizovanijih Parižanki, sa sjajnim osećajem za stilom.

Upravo zbog toga, ona je rešila da nam otkrije kako se razvijao njen stil tokom godina, šta je karakterističnog kod pariskog šika, ali i kako je formirala svoj modni identitet...

U nastavku vam predstavljamo 7 modnih pravila Caroline de Maigret...

# Gabrielle Chanel je pravi primer žene kakva želim da budem: elegantna, puna znanja i života. 

# Osmišljavanje svakog outfita počinjem sa statement komadom, koji onda uklapam sa više jednostavnih. Balans je od suštinskog značaja. 

# Jedna reč koja bi mogla da opiše moj stil? Bez truda. 

# Promenila sam mnogo svoj stil, jer je svaka muzička faza imala prolazni uticaj na moj izgled. Kada sam slušala Nirvanu, nosila sam baggy farmerice, iscepan teksas i karirane košulje. Onda sam imala gotik fazu, koji su karakterisali duga crna kosa i dugački veo koji sam kupila u Marché Saint-Pierre.

# Na čemu se temelji pariski stil? Izabrati ono što najviše odgovara vašoj ličnosti.

# Stil dolazi iz naše svakodnevne "hrane": knjige koje čitamo i muzika koju slušamo u velikoj meri formiraju naš modni identitet.

# Moj modni savet? Kada se pogledam u ogledalo dok se oblačim, "odsečem" svoje lice kako bih uklonila bilo koju emotivnu vezu sa mojim lookom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/