Ali možda ima 86 godina, ali i dalje poseduje kicoški stil koji nam svakodnevno predstavlja na ulicama Berlina.

Iako dolazi iz Turske, gde je godinama živeo, on već četiri decenije provodi u užurbanom i urbanom Berlinu koji mu najviše odgovara... Pogotovo po pitanju njegove mode koja ne može proći neprimećeno!

Tako je oštro oko fotografkinje Zoe Spawton primetilo Alija koji je često prolazio u blizini njenog posla. I, nije mnogo prošlo kada je ona rešila da ga fotografiše- na dnevnom nivou.

U periodu između 2012. i 2015. godine, Zoe je napravila čitavu seriju fotografija, a osim toga pokrenula je i blog "What Ali Wore" na kom možete pronaći kolekciju Alijevih najboljih odevnih kombinacija.

Ovaj neodoljivi 86-godišnji dekica priznaje da se uvek trudio oko svog stila:

"Uvek sam voleo modu, mada najviše svoj stil. Ali u mojim godinama morate da napravite više truda kako biste izgledali dobro. Ja imam čestito državljanstvo, i poštovanu karijeru. Upravo tako se oblačim."

(Babuške: Nova street style senzacija iz Rusije)

Zoe je opisala njegov stil kao veoma elegantan, i dala nam je uvid u njegove omiljene komade.

"Njegov glavni komad je klasično odelo koje ima u svakoj boji: plavoj, crvenoj, bordo, zelenoj. Takođe, on poseduje vojničke jaknu, bermude, šešir..."

Na sledećoj strani možete pogledati Alijeve najbolje outfite...

PageBreak

Foto: Zoe Spawton / What Ali Wore

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/