Courtney stoji iza bloga Pretty Little Fawn i uvek iznova oduševljava nas svojom estetikom, prefinjenošću i vintage stilom. Kad uđete na bilo koju društvenu mrežu gde ima nalog, videćete da je obojen toplim jesenjim tonovima, deluje ušuškano i opušteno. 

U moru blogerki Courtney se izdvojila svojom neposrednošću i otvorenošću prema pratiocima. Kada čitate njene postove, imate utisak da razgovarate sa najboljom prijateljicom, imate utisak kao da je „jedna od vas“. Upravo to je i tajna njenog uspeha.

Njen blog zaživeo je 2011. godine kao modni blog da bi se tokom godina razvio u nešto više - postao je mesto gde Courtney predstavlja svoje ideje, osećanja kao i lepe momente svog života. Pisala je o planiranju svog venčanja, medenom mesecu i podelila sa pratiocima kako je dekorisala svoj stan... Ipak, moda i lifestyle jesu njene primarne teme. S obzirom na to je zanimaju i nega i lepota, u poslednje vreme počela je da se bavi i beauty blogovanjem pa sa svojim pratiocima deli tajne i trikove šminkanja i nege kože i kose. 

Što se mode tiče, Courtney obožava da kombinuje second-hand i dizajnerske stvari kako bi kreirala jedinstvene outfite, Sve to daje dodatni šmek i savršeno odgovara njenom vintage stilu. Cvetni printovi, haljine inspirisane 70-im i teksas samo su neke od stvari koje ona svakodnevno nosi. U poslednje vreme, kao i mi, opsednuta je amblemima i pinovima koji svakom odevnom predmetu dodaju „ono nešto“ i čine ga zanimljivijim.

Osim blogovanja, talentovana Courtney bavi se i glumom. dva puta, 2006. i 2007. godine, nominovana za Young Artist Award, jednom za film A Distant Shore, a drugi put za Sleepwalk, Takođe, ljubitelji horora i trilera imali su priliku da je zapaze i u ostvarenjima Leprechaun's Revenge i Unfriended.

Tekst: Danijela Mitrović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/