Kako da nosite crnu mini suknju i kašmirski džemper kao SUPERMODEL

foto: Profimedia

Ugledajte se na Gigi Hadid...

Iako navijamo da u svoje garderobere uselite što više psihodeličnog, eklektičnog printa i boje, svesni smo koliku moć ima crna boja, pogotovo kada su u pitanju malo ozbiljniji eventi na kojima se očekuju elegancija i jedan viši nivo.

Tada se većina nas opredeljuje za all black koji često može da "zaluta" u dosadnu, uniformisanost pogotovo kada je odene mlada osoba kojoj crna boja daje ozbiljan izgled i nekoliko godina viška.

Ukoliko se brinete upravo da ne zalutate u jednoličan, ozbiljan izgled veliku dozu inspiracije i stilskih lekcija umeju da vam pruže top modeli današnjice koji su magistirali u domenu all black kombinacija. Jer ako neko crnu boju nosi na kul, rokerski način to su onda supermodeli.   

Gigi Hadid je jedna od njih. Miljenica američke ali i svetske publike, sa kalifornijskom nonšalancijom, savršenim tenom i prelepom kosom ova plavuša ima stil jedne prave zavodnice. Hadid prosto zna kako da bira krojeve i modele koji imponuju njenoj figuri. 

Poslednji look mlade manekenke je bio rezervisan za fiting za reviju Victoria's secreta koja će u decembru biti održana u Parizu 

Pogledajte na drugoj strani kako je all black Gigi učinila da izgleda seksi, mladalački i rokerski...

Nastavak pročitajte na sledećoj strani  1 / 2 Sledeća ›

Bonus video
KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...