Opšte je poznato da "normalan" svet putuje u udobnoj odeći i obući, a celebrity u štiklama, uzanom jeansu, kožnoj jakni, držeći pod ruku najpopularnije modele torbi u ovom trenutku. To su nam do sada demonstrirale Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley a možda najviše miljenica Victoria Beckham koju smo mi ali i ostali modni mediji proglasili kraljicom airport stila. 

Međutim, njen tron je izgleda opasno odlučila da napadne najuticajnija žena mode, Anna Wintour koja takođe dok putuje ne odustaje od štikli, suknji i elegantnih komada u kojima je viđamo i na koktelima, ručkovima i prezentacijama najnovijih kolekcija. 

(Najveći rizici u karijeri Anne Wintour koji su je doveli tu gde jeste, na VRHU) 

Među njenim komadima za putovanje neizbežan je kaput zanimljivog tkanja ili eklektičnog printa, tvid suknja midi dužine, dok od odeće preferira nude sandale Manolo Blahnika, njen omiljeni model i midi čizme od meke kože u crnoj boji.

Anna je inače nedavno otkrila kako ne podnosi all black izdanja, i da je to najveći poraz modnog sveta koji je crnu boju prigrlio za svoju ultimate "uniformu" 24h u nedelji. 

Na sledećoj strani pogledajte 3 najsvežija Annina airport izdanja...

PageBreak

foto: Profimedia

foto: Profimedia

foto: Profimedia

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija