Kendall, Olivia, Alexa, Gigi... Postoje određene IT devojke koje pratimo iz dana u dan kako bismo svakodnevno pronašli inspiraciju za svoj stil, ali i naučile neka nova modna pravila.

Ovoj listi se odavno pridružila i Hailey Baldwin, mlada manekenka i ćerka Stephena Baldwina koja je već uspela da stekne status u svetu modelinga.

Bilo da je u rodnom Njujorku, ili u poseti Evrope gde je dovode mnogobrojne poslovne obaveze, Hailey uvek šeta veliki broj prelepih odevnih kombinacija, a nas su posebno oduševile ovosezonske. Svaka od njih je stilski različita, ali veoma efektna, udobna i šik, te Hailey još jednom dokazuje da je prava trendi dama koja jednako dobro nosi sva izdanja. 

Jednog dana je možete videti u kombinaciji koju čine kožne skinny pantalone, čizme i pulover zanimljivog dezena, dok sledećeg Hailey šeta prelepu suknju i kaput. 

Najbolja stvar je što se njeni outfiti lako mogu kopirati, zbog čega smo rešili da vam predstavimo top 5 jesenjih kombinacija lepe manekenke.

# Efektan, maksi kaput + jednostavna, neutralna bluza + mini suknja od prervnute kože na preklop + čizme iznad kolena

Ovah Hailey outfit nas je u potpunosti oduševio, prvenstveno zato što je udoban i topao ali i veoma šik. Dugačak kaput sa efektnim dezenom je komad koji je dao dozu sofisticiranosti kombinaciji koja se sastoji od mini suknje na preklop i čizama koje sežu iznad kolena.

Foto: Profimedia

# Karo košulja + kožne pantalone + midi lakovane čizme

Želite ove jeseni da postignete kul i ležeran outfit? Po ugledu na Hailey, opredelite se za blago oversized košulju sa karo dezenom i omiljene kožne pantalone.

Foto: Profimedia

# Kožna jakna u jarko plavoj boji + džemper + jeans + moto čizme

Ako ste u potrazi za idealnim off duty izgledom, onda ove jeseni uklopite kožnu jaknu, skinny farmerice i masivne moto čizme. 

Foto: Profimedia

# Tvid kombinezon +  vuneni kaput + salonke od prevrnute kože

Hailey je upravo ovim outfitom dokazala da je prava stylish dama koja zna da miksuje različite teksture i dezene. Ovaj statement kombinezon možete nositi u vidu modela sa dugim rukavima, ili ispod njega možete poneti basic majicu ili rolku. Na kraju dodajte kaput zanimljivog dezena i torbicu u jarkoj bojii!

Foto: Instagram / haileystreetstyle

# Oversize dukserica + kožne skinny pantalone + čizme

Ova odevna kombinacija će vam dobro doći za sve dnevne prilike- šetnju gradom, odlazak na piće ili branč. Uklopite trendi dukericu koja izgleda kao da ste je pozajmili od dečka, kožne pantalone i čizme.

Foto: Instagram / haileystreetstyle

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija